Vi benytter cookies. Læs om dem her. Ved at browse vores site, accepterer du vores privatlivspolitik

Cookies used by BASIC CPH
2021-06-02 15:34:21 - Kategorier: Jobs, Modeller

Therése som skarp træning- og sportsmodel for Endurance

Læs om BASIC COPENHAGEN SPORT's seneste booking fra Sports Group Denmark, som fik den toptrænede sportsmodel Therése ud til en aktiv skydning på en solrig dag i Aalborg. Til daglig bor Therése i Sverige, men hun kører gladeligt til jobs i Danmark ligesom alle de andre worldwide modeller, som BASIC CPH har tilføjet til bureauet gennem årene. Står du derfor som kunde og søger en speciel unik udenlandsk type, så hjælper vi gerne med at flyve et nyt ansigt ind. Søg blot under tagget "worldwide" på hjemmesiden.

Læs nyheden: Therése som skarp træning- og sportsmodel for Endurance
2020-08-19 15:10:24 - Kategorier: Jobs, Kampagne, Modeller

En aktiv dag for SAYSKY

Det stærke sportsbrand SAYSKY fik øjnene op for vores to seje sportsmodeller, Djuma og Charlene, da en ny kollektion skulle skydes. Solen stod heldigvis flot på himlen og vores modeller fik sved på panden ved både at løbe track, springe og klatre i stativer.

Læs nyheden: En aktiv dag for SAYSKY
2020-05-20 09:40:18 - Kategorier: Jobs, Modeller

Thomas kender sin vej igennem Fitnesscenteret

Thomas er blot én ud af mange seje sportsmodeller hos BASIC CPH, der har stærke kompetencer indenfor diverse træningsøvelser. Aktiv Træning havde i denne omgang brug for en model til en tur rundt med nogle af de klassiske øvelser i Fitnesscenteret og her fik Thomas lov til at vise, hvordan det skulle gøres..

Læs nyheden: Thomas kender sin vej igennem Fitnesscenteret