2021-06-02 15:34:21 - Postet i Jobs Postet i Modeller

Therése som skarp træning- og sportsmodel for Endurance

En aktiv solskinsdag med den erfarne svenske sportsmodel fra BASIC COPENHAGEN SPORT

Sports Group Denmark er et firma med fokus på sportstøj, som BASIC COPENHAGEN SPORT er rigtig glade for at have et godt samarbejde med i forbindelse med deres ønske om booking af forskellige seje sportsmodeller. Firmaet har nemlig skydninger af brands indenfor både mænd, kvinder og børn. Senest har det været BASIC CPH's stærke kvindelige sportsmodel, Therése, som til daglig bruger en stor del af sin tid på tennis i det svenske. Therése er nemlig bosat i Malmø, men har heldigvis ingen problemer med at tage en tur til Sjælland, Fyn eller Jylland, for at deltage i de relevante sportlige jobs, hvor hun kan vise sit skønne aktive ydre - og det har hun i flot stil gjort som sportsmodel igen denne gang!

 

Vidste du at model- og skuespillerbureauet repræsenterer modeller fra hele verden?

Sportsmodellen Therése er blot én ud af vores mange skønne "worldwide" modeller, som vores side så fint markerer ved brug af worldwide tagget under "type" ved en model. For mange år siden oplevede BASIC CPH nemlig en større interesse fra udenlandske modeller, som ønskede at blive en del af model- og skuespillerbureauet, i samspil med at nogle af vores kunder herhjemme efterspurgte flere nye modeltyper til deres skydninger. Det passede selvfølgelig perfekt og BASIC CPH så en stor fordel i, at udvide model databasen med nogle af de skønne profesionelle modeller, som lever på tværs af landegrænserne - både i forbindelse med sportsmodeller og andre typemodeller. Til en start blev det i høj grad de tyske, både mandlige og kvindelige modeller, som fik portfolio hos bureauet, og BASIC CPH besluttede sig faktisk at indgå et samarbejde med det tyske modelbureau, Elbmodels i Hamburg, for bedre at kunne opbygge en stabil bookingproces. Se f.eks den skønne Ingo, som vi har haft booket til både Arjo, Geberit, HTH og senest Garia Golfvogne, som du kan læse en dybdegående artikel om her.

I de senere år har BASIC CPH derudover udvidet med mange modeller fra Spanien (tjek blandt andet teenagemodellen Luna, som vi fløj ind til fotoskydning for CIFF messen), England (heriblandt seje Tiarna, som har været i København flere gange for bl.a. at lave LEGO), Sverige (Aron og hans smukke familie, som både er brugt individuelt og hver for sig) og senest Frankrig, hvor vi besluttede at indgå et samarbejde med Liliane fra Mademoiselle Agency, der har skabt kontakt til 8 nye fantastiske professionelle ansigter, som du kan finde hos BASIC COPENHAGEN PRO.

 

Hvad er booking proceduren for en kunde med interesse for sportsmodeller eller andre typemodeller markeret med worldwide?

Hvis du som kunde er blevet interesseret i at booke en skøn BASIC CPH model markeret med worldwide tagget under type, så skal vi selvfølgelig nok briefe dig bedst muligt på omstændighederne. Uanset om det er en sportsmodel eller en anden typemodel, så kan du i fornavnet se, hvilken by modellen kommer fra og dermed hvor modellen skal flyves ind fra. Vi hjælper dig gerne med at finde priser, booke billetter og overnatning om nødvendigt, og selve omkostningerne bliver blot pålagt den samlede booking pris. Dvs. du som kunde betaler den almindelige bookingpris for modellens arbejde og så transporttillæg afhængigt af de bedst mulige priser, som vi kan finde for fly og hotel i forhold til den aktuelle skydning hos dig. Den almindelige bookingpris kan selvfølgelig også variere i forhold til, hvad den individuelle worldwide model går for i dagspris, da disse modeller ofte er i den top professionelle kategori.

Husk du som kunde altid er velkommen til at kontakte bureauet, hvis der er nogle som helst tvivlsspørgsmål! Det koster aldrig noget hos BASIC CPH at forhøre sig, kigge på modeller eller tage en god snak med os bookere om mulighederne. Find alt kontaktinfo under 'kontakt os' på hjemmesiden.