2021-12-09 10:45:33 - Postet i Jobs Postet i Kampagne Postet i Modeller

Sportsmodeller på sommer- & efterårsfotoskydning med Sportmaster

Fra sommerlige nuancer til smukke efterårsfarver på fotoskydning med BASIC COPENHAGEN SPORT modeller

Da sommeren var på sit højeste, kom der bud efter 4 skønne aktive modeller med energien i top, da Sportmaster havde en fotoskydning i kalenderen med fokus på sportstøj til både fitness træning og udendørs boldspil. Kombinationen skulle være henholdsvis to toptrænede kvinder og to toptrænede mænd, der med nemhed kunne lege rundt med både bolde, kettlebells og maskiner.

Heriblandt fik vi fornøjelsen af, at kunne booke Mathias ud, en dygtig professionel model hos BASIC CPH, som med sin personlige trænererfaring og store dedikation til sportens verden, var et oplagt bud til en sportsmodel, der er i stand til lidt af hvert. Det var bestemt ikke Mathias' første job gennem BASIC COPENHAGEN SPORT og han er derudover også en ligeså dygtig model til livsstils-fotoskydninger, som f.eks Deerest, der har haft ham knivskarpt stående i jakkesæt af flere omgange. Vores anden herremodel blev den erfarne tv-vært Mads, som helt fra start både har kastet sig ud i modeshows, foto- og reklamefilm hos BASIC CPH. Man kan roligt sige, at han også kan garantere en vellykket fotoskydning.

Når det kommer til kvinderne, så havde Sportmaster også øje for de populære modeller, da de udså sig både Simone og Therése, som til trods for lidt forskellige antal år i branchen, begge har opbygget sig rig erfaring med fotoskydninger af henholdsvis både sportslig og "almen" karakter. Therése kan du blandt andet også finde omtalt i forrige artikel om den skarpe træning- og sportsmodel for Endurance her på siden.

 

Ny sæson, ny skarp kvinde som model

Solen stod stadig klar og fin en smuk september morgen i Holte, hvor Sportsmaster var vendt retur og vores BASIC CPH PRO model Simone, havde fornøjelsen af at være booket til en outdoor skydning i den smukke skov, der nu var fyldt med fine efterårsnuancer. Denne gang var der nemlig tale om en tøjkollektion med større fokus på comfort ved outdoor aktiviteter, og Simone blev sendt på trekking iført skønne kontrastfyldte farver til den frodige skov. Simone har efterhånden prøvet de fleste arter af opgaver med sine mange år hos BASIC CPH og er hamrende dygtig til at finde hendes gode vinkler i samspil med ønskerne fra kunderne. Der er ingen tvivl om, at Simone er et naturtalent, der kun er blevet endnu skarpere ved bookinger fra kunder som f.eks. ECCO, Pandora (se artikel her), B&O, Lederne, Ilse Jacobsen, Hendes Verden, d'Angleterre og endda gæsteoptræden i KLOVN. Der er rift om de gode ansigter og hun er klart en af dem.

 

Ønske om booking af din helt egen sportsmodel

Her på hjemmesiden finder du som kunde et særligt udvalgt af skønne ansigter, der er i stand til sportsgrene, der strækker sig helt fra den feminine, smidige poledance til den rå, professionelle boksning. Vores atleter har alle et vis niveau af evner indenfor fitness/sportsudøvelse, men kan også have dygtiggjort sig særligt indenfor en bestemt art af aktivitet og derfor kan du altid komme med en konkret forespørgsel til din næste foto- eller reklamefilmsoptagelse. Vi kan også altid hente yderligere bud fra vores hovedside BASIC CPH, hvis du ikke kan finde dit match her - f.eks har Simone her ikke en decideret sportsprofil endnu, men vidner om, at vi har rig mulighed for at kunne finde flere dygtige sportslige modeller frem til dig.