2021-02-17 13:56:21 - Postet i Jobs Postet i Kampagne Postet i Modeller

BASIC CPH sportsmodeller pryder forsiderne af Magasinet IFORM

Skønne aktive kvinder fra BASIC CPH's sportsmodels kartotek står som skarpe rollemodeller!

BASIC CPH har igennem mange år ønsket og nydt at være et model- og skuespillerbureau, hvor kunderne føler sig godt mødt, kan have en god venskabelig dialog og tillid til, at de kan blive hjulpet i deres ønskede processer med at finde de rigtige modeller til deres produktioner og ideer. IFORM er heldigvis en af dem, der sammen med Aktiv Træning fra Bonnier gruppen er tilfredse og tilbagevendende kunder med deres behov for nye skønne sportsmodeller måned for måned. Og BASIC CPH er mindst lige så glade for at få dem retur gang på gang og efterfølgende se vores skønne modeller folde sig ud på bedste vis i både magasin og på deres online platform!

Sportsmodeller med rig erfaring

Sidste gang var vores seje Sportsmodel Annika booket til forsiden og inde i magasinet blev der lavet en styrketræningsserie med hende, hvor hun med sin erfarne sportsånd skulle illustrere forskellige øvelser. Annika er en af de sportsmodeller, som vi faktisk lig nogle kunder, har haft glæde af at arbejde med i over 20år, så det er bestemt ingen overraskelse, at hun er en af de ekstra populære sportsmodeller og at opgaverne falder hende naturligt, så resultaterne begejstrer. Du kan tage et sneak peek på en af øvelserne i artiklen her, da mange af IFORM Magasinet's skriv og træningsserier som nævnt også bliver lagt online. Vi anbefaler ligeledes, at du surfer lidt rundt andre steder på siden, hvor du kan finde flere af vores modeller i færd med diverse øvelser eller at ligge ansigt til spændende artikler om træning, kost og sundhed.

Fitnessmodeller, træningsmodeller, sportsmodeller

Kært bart har mange navne, men uanset ønsket om en aktiv model, så rummer BASIC CPH SPORT ansigter og kroppe, der er i stand til et utal af seje sportsgrene og aktive interesser. Du finder alt fra Charléne, der er professional volleyballspiller og som allerede har løbet stærkt som model for Saysky (se artikel her) til vores bomstærke fitnesspige Vygante, vores hurtigløbende Louise (der har været model for H&M Sport!) og vores tidl. eliteroer Timmy (aktiv træning forsidemodel), der nu også løfter jern og spurter afsted til crossfit! Derudover har vi selvfølgelig også atleter, der mestrer poledancing, der dyrker yoga, der er personlige trænere samt mange andre aktive typer, som du nemt kan finde og lade dig inspirere af, hvis du blot tager et kig ned over vores sportsside.

BASIC CPH forsøger konstant at forny sig med nye sportslige typer og aldersgrupper i takt med, at samfundet også byder op til nye sportsgrene og vi selvfølgelig altid sigter efter at være i stand til at kunne klare de efterspørgsler, som kommer ind fra vores søde kunder. Hvad enten du som kunde kommer fra et garvet eller nyt brand, så skal vi i hvert fald nok hjælpe dig med at finde det ansigt, som rammer plet hos netop dig og din marketingsidé.

Her i galleriet kan du blot se et udsnit af nogle af de flotte forsider, som vores seneste skønne kvinder er blevet booket til at give den gas på!

Psst.. hvis du går med en drøm om, at få chancen for at blive præsenteret som BASIC CPH's næste sportsmodel, så husk vi altid tager imod ansøgninger via vores ansøgningsskema på hjemmesiden..